Overlijdensbericht Karin Smit

  • Streekblad/Pekelder Streekblad
  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, Ik heb met Karin samen gewerkt bij Buurtzorg centrum, hetgeen ik als zeer prettig ervaren heb omdat Karin een kundige leuke collega was om mee te werken. Vol trots sprak Karin over haar kleinzoon waar ik haar vaak mee heb zien lopen in Winschoten. Wat een schrik om haar naam voorbij te zien komen in een overlijdensadvertentie, zeer onwerkelijk en zo jong... Veel sterkte gewenst met dit verlies. Riny.

Riny van NusGeplaatst: 05-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Hallo Dick, Daniël, Tessa en Marco, Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Harry ZwikGeplaatst: 06-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Karin Smit

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw