Overlijdensbericht Josephus Alphonsus Petrus (Jo) de Bakker

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte

Fam; de RoeckGeplaatst: 04-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd en sterkte gewenst met dit verlies. Jo was een zeer sympathiek persoon ! Ik heb er erg goede herinneringen aan, ook uit het verleden bij de firma Fassaert-van de Walle.

Jan FassaertGeplaatst: 03-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte met dit zwaar verlies, Theo

Theo barbeGeplaatst: 03-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Josephus Alphonsus Petrus (Jo) de Bakker

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw