Overlijdensbericht Josef Egidius (Sjors) Clignet

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Fam. Clignet gecondoleerd met het overlijden van Sjors vader en opa. Ik heb Sjors leren kennen in de Willem 3 kazerne. Jullie noemde mij Hammente en ik kwam zo af en toe bij jullie, in het straatje tegen over de markt.Was dat niet de Griftstraat. De toto vulde ik bij jullie in. Ben later naar kazerne Seedorf gegaan. Waar ik nu noch steeds woont. Sterkte in deze zware dagen. J.v.d.Ham.

van den HamGeplaatst: 04-09-2011
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke dagen voor jullie allemaal. Wij lazen vandaag via onze mail(via onze dochter) van Sjors. We zitten nu in het buitenland, vakantie. Beiden hebben hem goed gekend door ons werk op de stichting. Hans en Marjan Schouten.

Hans en Marjan SchoutenGeplaatst: 08-09-2011

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Josef Egidius (Sjors) Clignet

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw