Overlijdensbericht José Claassen

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Familie Claassen, zo kort na haar en jullie zus Annet nu ook afscheid moeten nemen van José. Wat lijkt ons dat vreselijk zwaar voor jullie. We hadden jullie anders zeker persoonlijk willen condoleren maar door omstandigheden was dat niet mogelijk. Daarom breng ik onze condoleances op deze manier over en wensen wij jullie heel veel sterkte en kracht om ook dit verlies te kunnen dragen. Lieve groet, Mariëtte en Lex

Mariette en Lex SteffensGeplaatst: 24-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor José Claassen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw