Overlijdensbericht Joop Wierts

  • Dagblad van het Noorden
  • Emmen Nu
  • Coevorden Huis aan Huis

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, gecondoleerd met het verlies. Ik heb jaren met Joop samengewerkt en altijd met veel plezier. Ik zal hem dan ook erg missen, de laatste leer dat Ik hem bezocht heb was in de Horst. Mijn vrouw en Ik zullen hem erg missen. Veel sterkte toegewenst door zijn oud-collega Jaap Wagenmakers.

Jaap WagenmakersGeplaatst: 17-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Joop Wierts

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw