Overlijdensbericht Joop van Diepen

  • Alkmaarsche Courant
  • Schagen / Den Helder
  • Dagblad voor West-Friesland

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Trudy, Als jaargenoot van Joop op de kweekschool in Beverwijk wil ik je condoleren met het overlijden van je markante man. Uit de verhalen die ik lees maak ik op dat hij heel veel heeft betekend voor zoveel mensen. Hoewel bescheiden, heeft hij zijn betrokkenheid met volle overtuiging laten zien. Ik heb goede herinneringen aan hem als student en heel goede herinneringen aan de reünie die we bij jullie thuis hebben meegemaakt. Daar zagen we een uitgebalanceerde Joop, hartelijk en goedmoedig. Veel sterkte toegewenst. Met vriendelijke groet, Wim Platenburg

Wim PlatenburgGeplaatst: 23-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Joop van Diepen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw