Overlijdensbericht Joop Broekman

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn ex-collega Joop heeft een plaatsje in mijn hart. Ik herinner mij hem als een vriendelijke, fijne en intelligente collega. Samen hebben wij heel wat spannende wachtdiensten doorgebracht op de radarcentrale. Ik wens Paula en familie heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te kunnen verwerken. Rust zacht beste Joop.

GERARD MOLGeplaatst: 23-11-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Paula, Robert, Michiel, aanhang en kleinkinderen. Een droef bericht. Joop en ik hebben veel diensten samen gelopen op de toren in Terneuzen. Daar wordt van alles met elkaar besproken en leer je elkaar zeer goed kennen. Hopelijk kunnen jullie het verdriet dragen. Ik denk aan jullie.

Wouter VastrickGeplaatst: 25-11-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Het was een echte !

Arie van der ZwanGeplaatst: 27-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Joop Broekman

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw