Overlijdensbericht Johannes Pieter (Hans) Adriaansen

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij wil ik Hans zijn familie condoleren met her verlies. Hans was een bijzondere kundige rustig persoon. Ben altijd met veel plezier bij hem in de garage geweest. Samen hadden we een grote voorliefde van oldtimer auto's.

Martin SteunenbergGeplaatst: 25-11-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd en veel sterkte gewenst met dit verlies😓 men verliest een echte vakman op het gebied van auto techniek💫

MichaelGeplaatst: 25-11-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Hallo familie, Dat is even schrikken als ik de krant lees. Familie gecondoleerd met het overlijden van Hans ,we kwamen bij Hans in Garage Adriaansen Oostburg. Indertijd bij zijn vader later bij de zoon Hans, Wens jullie veel sterkte voor nu en de komende tijd. Sterkte, Daisy Boogaard-Wieme en zoon Francois (Westdorpe)

Mevrouw.D.Boogaard-WiemeGeplaatst: 25-11-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

We gaan Hans missen, onze familie is ruim 32 jaar bij hem in de garage gekomen. We gaan in hem, de mens als ook de vakman, in hem missen. Hij wilde graag nog aantal jaren door met zijn garage, het heeft helaas niet zo mogen zijn. Heel veel sterkte voor de familie met dit verlies. Sterkte, Adrie en Saskia Smalheer- Visser

Fam.Smalheer-VisserGeplaatst: 25-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johannes Pieter (Hans) Adriaansen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw