Overlijdensbericht Johannes (Joop) Homma

  • Friesch Dagblad
  • Dokkum Kollum Combinatie

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dear Reina; We hoorden vandaag dat Joop was overleden. Wij hopen en bidden dat jij daar vrede mee hebt. Hij was niet blij om in dat tehuis te zijn hadden we van je begrepen. We hopen dat je nog wel steeds bij hem mocht komen. Wij wensen jou en jullie kinderen een gezegende toekomst toe. Je weet ook dat we er nooit alleen voor staan. Jezus is altijd bij ons. Dat is een heel groot komfoort. God's zegen zij met je in deze droevige tijd. Bram en Coby Wiersma

Bram en Coby WiersmaGeplaatst: 24-01-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare Joop.

Klaas de VriesGeplaatst: 18-01-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johannes (Joop) Homma

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw