Overlijdensbericht Johannes Henricus Lorenz ten Bok

  • Twents Volksblad
  • Tubantia
  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dag, Ben met Johan ooit een paar dagen naar Valkenburg geweest, samen met Willy Stipdonk. Johan’s humor en empathisch vermogen bleek, enkele jaren geleden tijdens een toevallige ontmoeting op een studiedag in Nijverdal, nog immer springlevend. Zo zonde dat hij er niet meer is. Wij hebben enkel een verleden door de PA Steenwijkerwold en de ontmoeting zojuist beschreven. Zijn overlijden en zijn afscheidsdienst raakten me, alsof 40 jaar elkaar niet zien als gisteren voelde. Sterkte. GJB

Gerrit Jan BartelsGeplaatst: 09-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Yvon en kinderen gecondoleerd met het verlies van je man en jullie vader. Jullie kennen mij denk ik niet persoonlijk, maar Johan is een oude klasgenoot van mij en ik ben een kennis van Mariet en Henny. Heel veel sterkte de komende tijd!!!

MirandaGeplaatst: 27-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johannes Henricus Lorenz ten Bok

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw