Overlijdensbericht Johannes Franciscus Claus

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte fam. Claus, Doordat we jaren bij jullie in Easterein gewoond te hebben en elkaar vaak tegen kwamen willen we jullie via deze weg ons medeleven overbrengen. Toen we hoorden dat uw man en jullie vader was overleden schrokken we. Wat kan het toch snel gaan. We willen jullie heel veel sterkte wensen. Groet, Gerben en Fenna Faber.

Fam. G. Faber (Dronrijp)Geplaatst: 23-04-2011

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johannes Franciscus Claus

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw