Overlijdensbericht Johannes Albertus (Jan) Cooijmans

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Vandaag bericht vernomen dat Jan te vroeg is overleden. Wij herinneren Jan als een goede collega en begripvol voor een ieder. Wij wensen Irene en kinderen veel sterkte toe in de komende periode. Nico en Charlotte Maes

Nico MaesGeplaatst: 11-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn condoleances voor de familie en vrienden. Ik zal me Jan herinneren als een amaibele, rustige en heel relaxte collega. Ik ben blij Jan te hebben gekend en koester daaraan mooie herinneringen.

Wilfried RoelandtGeplaatst: 11-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Wij hebben vernomen dat Jan is overleden, van ons beiden gecondoleerd en wensen wij U en de familie heel veel sterkte. Frans de Bruijn en Tinie Misset.

J.F. de Bruijn en F.M. MissetGeplaatst: 12-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Jan. Sylvian

Sylvian Geplaatst: 17-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johannes Albertus (Jan) Cooijmans

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw