Overlijdensbericht Johanna Maria Theodora (Zuster Veronique) van Woerkum

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

In het overlijdensbericht van zuster Veronique lees ik wie hoe en wat zij was in Het leven dat ze mocht/wilde leven... Het doet me denken aan 1 Corrinthiers 13 en in het bijzonder daarvan...De Liefde kwetts niemands gevoel...De Liefde zoekt zichtzelf niet Mijn conclusie is dat ze de ware Liefde in praktijk wilde zijn...VOORBEELDIG!!

Willie JacobsGeplaatst: 02-03-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johanna Maria Theodora (Zuster Veronique) van Woerkum

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw