Overlijdensbericht Johanna Jantina Groeneveld-Doddema

  • HS-krant
  • Dagblad van het Noorden
  • Groninger Gezinsbode

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Jan, gecondoleerd met het verlies van jouw Johanna, er zijn geen woorden voor het verdriet en pijn wat je nu voelt om het te verzachten. Wij wensen jou en je familie heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd. Liefs Ingrid en Johanna

Jo KöllingGeplaatst: 27-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

We wensen jullie allen veel sterkte met het verlies van Johanna, Wim en Wineke

Wim ZeemeringGeplaatst: 29-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johanna Jantina Groeneveld-Doddema

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw