Overlijdensbericht Johan Tijdhof

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat kan het leven hard en wreed zijn. Johan goed gekend. Wens de familie alle sterkte toe om dit grote verlies te kunnen dragen en een plaats te geven.

Toon BrummelhuisGeplaatst: 14-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

We wensen de fam heel veel sterkte toe in deze tijd, gecondoleerd Jos Mia en Michel Smelter

Fam Smelter Geplaatst: 13-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik weet niet wat ik zeggen moet, hier zijn geen woorden voor. We wensen de familie heel veel sterkte met dit grote verlies, gecondoleerd.

Marc de ManGeplaatst: 21-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johan Tijdhof

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw