Overlijdensbericht Johan Steeg

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, Wij condoleren u met het plotselinge overlijden van uw man, vader en opa. Wij wensen u heel veel sterkte in deze moeilijke periode en ook heel veel kracht om dit grote verlies te verwerken. Jack en Annie van der Neut.

Fam. Van der NeutGeplaatst: 12-01-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Ben enorm geschrokken. Vreselijk. Heel veel sterkte en kracht gewenst met jullie verlies. Een gedreven en een mensen mens is niet meer onder ons.

Monique RitzerGeplaatst: 13-01-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik condoleer u met het plotseling overlijden van uw man, vader en opa. Wat zal dit een gemis zijn in jullie omgeving. Ik zal hem zeker gaan missen, want hij was altijd attent voor zijn klanten, en zocht altijd mee naar een goede oplossing. Ga je goed Johan, je was een goed mens, die ik ga missen. Heel veel sterkte ook voor de verdere familie en bekenden. Sonja den Breejen

Sonja den BreejenGeplaatst: 13-01-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie Steeg, wat een gemis, Johan, zo'n mooi mensenmens. Heel veel kracht.

Hannie Wessels - BloemenveldGeplaatst: 13-01-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johan Steeg

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw