Overlijdensbericht Johan (Johannes Maria) Jansen of Lorkeers

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, Gecondoleerd met het overlijden van Johan. Ik bewaar goede herinneringen aan hem in de periode dat hij op Looweerd heeft gewoond. Vriendelijke groet Ida Geschiere

Ida GeschiereGeplaatst: 09-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie. Wij Wim en Tiny Overmars uit Tollebeek wensen jullie heel veel sterkte met het overlijden van Johan.

W OvermarsGeplaatst: 08-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johan (Johannes Maria) Jansen of Lorkeers

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw