Overlijdensbericht Jo Niemantsverdriet

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een verschrikkelijk nieuws, heel erg veel sterkte gewenst van Hans en Loes de Jong en Pauline.

Johannes de JongGeplaatst: 31-07-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte aankomende tijd.

Ferry RekersGeplaatst: 01-08-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Voorzitter van dosko kinderen kleinkinderen en verdere famillie gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst in de komende dagen. Toontje en Petra Wijten (scheidsrechter Halsteren zondag 2)(.

Apjm WijtenGeplaatst: 01-08-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Had de hoop dat hij terug zou komen in zijn huisje, nu toch Geschrokken van het plotseling overlijden van een lieve buurman, wens Herman, Gaby en allen die hem lief was heel veel sterkte toe bij zijn gemis, hij was altijd in voor een klein praatje en veel bezig in zijn geliefde tuintje, ik zal hem missen, die lieve man. nogmaals Sterkte allemaal, groeten Rob Poleij.

Rob PoleijGeplaatst: 05-08-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jo Niemantsverdriet

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw