Overlijdensbericht Jo Keersmaekers

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Tiny, Gecondoleerd met het overlijden van Jo. Heb nog steeds mooie herinneringen aan jullie en onze tijd in Nieuw_ Vossemeer. Later nog wel bij jullie op Fatima geweest. Jo leren kennen als een mooi en eerlijk mens,het verdriet en gemis dat Jo er niet meer is zal enorm zwaar zijn. Wil jouw ,Bianca en Marc heel veel sterkte wensen. Liefs Rien en Ans

RienLambertsGeplaatst: 16-01-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jo Keersmaekers

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw