Overlijdensbericht Jesse Adri Jan de Puijt

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met dit groot verlies en heel veel sterkte voor de toekomst

Wilfried, Joke en Richard van Weijnsbergen Geplaatst: 11-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Annet en Frank, in 1978 was ik jullie 'meester' op de Christelijk Nationale Basisschool in Oostburg. Ik heb jullie vader (en moeder) leren kennen als heel betrokken ouders bij de opvoeding van jullie en heb over de contacten heel goede herinneringen. Veel sterkte met het verlies van jullie vader. Leo de Kraker,

Leo de KrakerGeplaatst: 12-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jesse Adri Jan de Puijt

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw