Overlijdensbericht Jantje de Graaf-de Jong

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie de Graaf, Onze diepe gevoelens van medeleven in deze moeilijke dagen na het overlijden van jullie over/groot/moeder. Ze heeft een mooi leven gehad en laat warme herinneringen bij jullie achter, waarin ze voort bijblijven: 'mem sou sizze', 'beppe sei' etc. Ik herinner me haar verblijf met haar vader aan Curaçao. Vrolijk en opgewekt en genietend. De woorden boven haar rouwkaart zijn dan ook niets te veel. Het vooral een ander naar hun zin maken. In herinnering zal ze blijven. Heel veel sterkte donderdag met de begrafenis. Jammer dat het nu zo moet 'in stilte', ze had anders verdiend. Sterkte en kracht aan en voor iedereen en met name Jaap en Marjolein en ook aan Tet en Roelof en Geerte, Willem-Jan en Anne-Jaap. Hans,Nadejda en Anadeijda van Curaçao.

H LandmanGeplaatst: 08-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jantje de Graaf-de Jong

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw