Overlijdensbericht Jantje Delis-Smit

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij wil ik jullie sterkte wensen met het overlijden, heb Simon en Jantje Delis gekend, kwam met mijn moeder Wiepke Drevel wel eens bij hun, mijn moeder is in november 2019 overleden en mijn oma heette Tinus Delis, woonde in Appingedam vroeger. Gr. Maarten Ruiter.

Maarten RuiterGeplaatst: 25-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte gewenst na het overlijden van jullie moeder en oma, al zo heel snel na jullie vader!

Fenny KrijtheGeplaatst: 22-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jantje Delis-Smit

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw