Overlijdensbericht Jannie Bos-Lukkes

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Familie, Langs deze weg nogmaals gecondoleerd. Heb hele waardevolle herinneringen aan jullie moeder, schoonmoeder en beppe. Graag zou ik nog een keer telefonisch contact willen hebben met Anneklas. Mijn naam is Dieuwke Kuperus Smit en woon in Heerenveen. Mijn telefoonnummer is: 0513-626925 Met vriendelijke groet, Dieuwke

Dieuwke Kuperus SmitGeplaatst: 28-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jannie Bos-Lukkes

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw