Overlijdensbericht Janna Alberta (Jannie) Westerik-van den Enk

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Henk en familie, pas vanochtend lazen Sophie en ik het trieste bericht dat Jannie was overleden. Langs deze weg willen wij jou, Henk en de kinderen en kleinkinderen van harte condoleren met dit verlies. Veel sterkte en kracht bij het aanvaarden van het onherroepelijke en koester de herinnering aan de jaren dat jullie met volle teugen van haar mochten genieten. Henk nog een paar maandjes en dan worden wij weer buren op no. 36 in de Statenhoed. We komen je zeker op no. 5 opzoeken om wat troost te brengen en jouw vrouw te gedenken. Heel veel sterkte man! Sophie en Ruud.

Ruud en Sophie van HattumGeplaatst: 21-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Janna Alberta (Jannie) Westerik-van den Enk

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw