Overlijdensbericht Jan Wentink

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Veel sterkte gewenst met het verlies van Jan. Het was een goed mens en prima collega! Het is beter zo, rust zacht Jan.

Bartel BroersmaGeplaatst: 21-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Ria, Via een bewoonster van de Veste hoorden wij dat Jan is overleden. Via mensenlinq is het voor ons mogelijk om je vanuit Frankrijk te condoleren. Wij wensen jou en de overige familieleden heel veel sterkte met dit grote verlies. Door alle zorg die Jan nodig had, zal hij een grote leegte achter laten. Wat blijft zijn de vele mooie herinneringen die jullie met elkaar hebben. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Met vriendelijke groeten, Berend en Erna.

Berend en Erna Geplaatst: 23-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jan Wentink

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw