Overlijdensbericht Jan Mascini

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dear Kitty, Yvonne and Peter, my sincere regrets, in this situation you always miss the right words Unfortuantely I cannot join you at the funural but in my soul and heart I´m with you Iris

IrisGeplaatst: 26-05-2014
Afbeelding bij condoleancebericht

Jan ik heb je leren kennen als een prachtig iemand met humor etc. Helaas kan ik niet op de crematie aanwezig zijn. Heel veel sterkte wens ik je familie toe in deze zware dagen. Groetjes Harrie uit Nuenen. Tafeltennis maatje.

Harrie RooijmansGeplaatst: 24-05-2014
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie Mascini gecondoleerd met het verlies van Jan, heel veel sterkte. We waren altijd op schaak toernooien samen met Joop, beide lid van schaak club Nuenen. GroetjesJan uit Gerwen.

Jan BosmansGeplaatst: 27-05-2014
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Familie Mascini, gecondoleerd met het overlijden van Jan. Samen met Jan heb ik vele schaaktoernooien bezocht en vond het altijd gezellig met Jan! Heel veel sterkte. Joop Bongers-Helmond.

Joop BongersGeplaatst: 27-05-2014

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jan Mascini

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw