Overlijdensbericht Jan (Johannes Cornelis) van der Aa

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Bij deze condoleer ik jullie ook namens de rest van mijn familie. Want we hadden goede herinneringen aan Jan die goed kon luisteren. Sterkte met het verlies

Litjens EricGeplaatst: 04-03-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

EEN VRIEND VAN EN VOOR IEDER EEN. DIT BERICHT HEB IK VIA INTERNET IN SPANJE VERNOMEN,WIJ WENSEN DE KINDEREN VAN JAN EN FAMILIE VEEL STERKTE HARRIJ EN RIET REUSER (.DREUMEL-SPANJE.)

Harrij en Riet ReuserGeplaatst: 02-03-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Goede herinneringen aan Jan. Aan zijn trouwe vriendschap met onze familie; aan zijn humor en plagerijtjes. Fijn dat hij op zijn eigen boerderij afscheid mocht nemen van het leven! Heel veel sterkte en mooie herinneringen gewenst !
Geplaatst: 03-03-2020

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw