Overlijdensbericht Jan Caenen

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Mien en familie Caenen. Heel veel sterkte in deze voor jullie moeilijke dagen, wensen jullie Thieu en Tiny Van de Winkel. Baexem.

Thieu en Tiny Van de WinkelGeplaatst: 09-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Fam.Caenen Gecondoleerd met het overlijden van Dhr. Jan Caenen. Heel veel sterkte gewenst. Frans en Giennie Rijkx-Geurts.

Giennie Rijkx-GeurtsGeplaatst: 08-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Uit de grond van ons hart condoleren wij u alle met het overlijden van vader schoonvader en lieve opa en wensen u sterkte

Mart en corriecoolen Geplaatst: 07-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jan Caenen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw