Overlijdensbericht Jan Bennaars

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Jan. Ik koester de mooie herinneringen in de tijd dat ik bij jullie thuis met Henk over de vloer kwam en de gezellige "Bennaars"familiefeestjes waar ik ook altijd welkom was. Ook de tijd van de voetbal bij V.V. Vrederust ben ik niet vergeten. Ik wens jullie allen, Betsie, Erna, Dries, de kleinkinderen en familie, veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen en jullie verdriet en gemis een plaats te geven. Nogmaal sterkte !!! Dingeman Bal (maat van Henk van Nispen)

Dingeman BalGeplaatst: 13-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jan Bennaars

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw