Overlijdensbericht Jan de Bakker

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Jan de Bakker en ik waren in de vroege jaren zeventig collega's op een lagere school in Tilburg. Jan was een gepassioneerde onderwijzer met een groot hart voor de uiteenlopende behoeften van zijn leerlingen. De jongens en meisjes zaten graag bij hem in de klas. Ze leerden veel van en bij meester Jan. Was er een schooljaar voorbij dan vloeiden er tranen. Dat duidt erop hoe geliefd hij was bij de kinderen. Ik ben er fier op deze goede mens gekend te hebben. Ad Smeijers

ad smeijersGeplaatst: 14-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Jan en ik waren in de jaren '70 collega's op de Maria Regina lagere school in Tilburg. Jan was een gepassioneerd onderwijzer met een groot hart voor de behoeften van zijn leerlingen. De band tussen leerkracht en leerlingen moet goed zijn, anders komt er van leren niet veel terecht. De gedepriveerde kinderen leerden veel van en bij hem. De jongens en meisjes uit Broekhoven zaten graag bij hem in de klas. Een jaar voorbij, de tranen vloeiden! Toen onze [school]wegen scheidden ontmoetten we elkaar op bijeenkomsten van OCNV, de onderwijstak van de vakbond CNV. Ik ben er fier op deze goede mens gekend te hebben.

ad smeijersGeplaatst: 14-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jan de Bakker

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw