Overlijdensbericht Jacobus Johannes (Jacques) Sliphorst

  • Eindhovens Dagblad
  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte met het verlies van Jacques, Ik ken hem nog van de tijd bij handboog vereniging Pieter Breugel . Namens de Handboog vereniging van harte gecondoleerd , Andre der Kinderen voorzitter.

Andre der KinderenGeplaatst: 14-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte Jack was een geweldige buurman in de händelstraat .

Rina van de Zande Geplaatst: 14-02-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jacobus Johannes (Jacques) Sliphorst

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw