Overlijdensbericht Jacob Daniël (Daan) de Jong

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Het overlijdensbericht van Daan heeft me diep getroffen. Aan Daan en René hebben we te danken dat we de automatisering in het Historisch Museum Hengelo naar een hoger niveau hebben kunnen brengen. Het was Daan nooit te veel om iets voor je uit te zoeken. Daan bedankt!

Gerrit NieuwenhuisGeplaatst: 07-08-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een schrik. vorige week nog met grapjes aan de telefoon en nu ben je er niet meer. Daan, ik zal je humor missen en het altijd meedenken met zoeken naar een oplossing als we een probleem hadden. Familie en (ex)collega's heel veel sterkte gewenst.

Jolita Buddingh (STEP)Geplaatst: 07-08-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

Daan, Bedankt voor alle mooie momenten die ik met jou als collega maar ook als vriend, steun en toeverlaat en soms ook een beetje als 2e vader heb mogen meemaken. In mijn herinnering zul je altijd blijven. Ik wil iedereen veel sterkte wensen, vooral Rebecca en Danaë. Hij was erg trots op jullie.

René BumannGeplaatst: 08-08-2013

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jacob Daniël (Daan) de Jong

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw