Overlijdensbericht Irene Petrus Marie Strooband- van Wolffelaar

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Irene, nu je deze strijd hebt verloren en los bent van alles in dit leven, ben je nu verlicht om te zweven en als engel je op een nieuwe reis te begeven. De herinnering is het enige paradijs waaruit wij niet verdreven kunnen worden. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Beste familie van Wolffelaar, Strooband, neven en nichten en vrienden woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd. Beste Irene rust in vrede.

Fred van der VeekenGeplaatst: 25-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Irene Petrus Marie Strooband- van Wolffelaar

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw