Overlijdensbericht Irene Ahlers-Brutan

  • de Volkskrant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Op zeer hoge leeftijd en na een heel bewogen leven met buitengewoon moeilijke jaren door o.a. de Sowjetbezetting van haar geboorteland Letland is van ons heengegaan Irene Ahlers - Brutane. Hoeveel lichamelijke klachten ze ook had in haar laatste ± 15 jaar, ze was tot op het einde toe geestelijk heel helder, en tot voor kort ook actief op de sociale media. Vooral m.b.t. Letland en de Letten in Nederland of soms daarbuiten. Moge ze rusten in vrede, dat heeft ze zeer verdiend! Sterkte aan alle nabestaanden.

Jakob GritGeplaatst: 16-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Irene Ahlers-Brutan

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw