Overlijdensbericht Ir. J.F.M. (Jacques) van Soest

  • Wageningen / Bennekom / Renkum Cominatie

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

dag Maaike, Noor en verdere familie, Ik lees dat jullie vader is overleden en ik wil jullie graag sterkte wensen met jullie verlies. Als ik me niet heel erg vergis was hij de buurman van mijn vader in Rubina. Ik legde de connectie toen ik de Naam Van Soest combineerde met Wageningen; dat wat één van jullie mij kortgeleden verteld heeft. Nogmaals heel veel sterkte; hij bofte met jullie als dochters

Karin Groot-BerkhoutGeplaatst: 14-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ir. J.F.M. (Jacques) van Soest

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw