Overlijdensbericht Ir. Ernst Jan Cornelis Paardekooper

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve kinderen, Wij hebben jarenlang met Ernst gegolfd op zaterdagmorgen in Best. Wij hebben fijne herinneringen aan hem zowel op de baan als ook daarna in het clubhuis. Door de afstand en de omstandigheden is het contact de laatste jaren sterk verminderd. Maar de herinnering aan een fijne man, die altijd vol trots vertelde over zijn kinderen, blijft. Wij wensen jullie sterkte bij het afscheid en het gemis daarna.

Irene en Magiel PolakGeplaatst: 10-11-2019

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ir. Ernst Jan Cornelis Paardekooper

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw