Overlijdensbericht Ing. Frans Rikumahu

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Onvergetelijk, onbegrijpelijk. Heel veel sterkte, Wil. Mike Wolf (Rotaryclub Vlissingen).

Mike WolfGeplaatst: 04-12-2009
Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij wil ik graag mijn oprechte deelneming betuigen na het plotselinge overlijden van Frans. Ik heb hem in de 2 jaar bij LWM leren kennen als een fijne, oprechte en aimabele collega. Ik heb het bericht met droefenis ontvangen en wens zijn echtgenote, kinderen, naaste familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe.

Jan VerdamGeplaatst: 04-12-2009
Afbeelding bij condoleancebericht

Uit ons oog, maar nooit uit ons hart.

Uw nichtjesGeplaatst: 04-12-2009
Afbeelding bij condoleancebericht

Diep bedroefd heb ik kennis moeten nemen van het plotseling overlijden van mijn oude vriend. Ik heb Frans als zeer fijn "maat" leren kennen en heb veel leuke momenten met hem mogen delen. Hierbij wens ik zijn naaste familie veel sterkte met dit grote verlies. Appy.

André Francke (Appy)Geplaatst: 04-12-2009

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ing. Frans Rikumahu

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw