Overlijdensbericht Hubertus Johannes Wilhelmus Josephus Maria (Huub) van der Pol

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een droevig nieuws. Het is alweer enige tijd geleden dat we elkaar spraken, maar ik herinner mij Huub alsof het gisteren was. Huub was actief in de zogeheten Bouwgroep, een soort begeleidingsgroep van de thematafels in Breda. Hij deed dat zeer bevlogen, duidelijk een man met een groot hart voor mensen die het minder hebben. Huub liet niet na om het gemêleerde gezelschap van die Bouwgroep telkens kritisch de maat te nemen als hij zag dat niet meer de mens, maar de bureaucratie in het centrum kwam te staan. Daar heb ik, maar hebben ook de andere leden, veel van geleerd. Hij werd lang niet altijd naar zijn wensen bediend, maar dat deed absoluut niets af aan de waarde van zijn boodschap en zijn doorzettingsvermogen deze telkens weer te laten horen. Die boodschap staat dus nog steeds, ook nu Huub er niet meer is, fier overeind. Dat is zijn onuitwisbare bijdrage aan het werken aan een mooier Breda voor iedereen. Een laatste 'dank je wel, Huub'. Ik wens de nabestaanden veel sterkte.

Genie HendriksGeplaatst: 04-08-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Huub, Pas nog gezien en nu ben je er niet meer. Je was altijd de vriendelijkheid zelve en een echte gentlemen. Een aanwinst voor de vrijwilligersorganisaties. Prettig om mee samen te werken. Begaan met mensen. Super bedankt. Voor alle nabestaanden heel veel sterkte in het verwerken van het gemis van Huub.

Anita Vdf van PeltGeplaatst: 04-08-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hubertus Johannes Wilhelmus Josephus Maria (Huub) van der Pol

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw