Overlijdensbericht Huberta Johanna Antonia (Beppie) Rijnders - Kuijpers

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn diep condoleances .herinner haar reel goed heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van jullie moeder zij rustte in vrede

Wil Nicasie BakkerGeplaatst: 29-06-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Carlin, Margot en Cees, Gecondoleerd met het overlijden van jullie mam. Ze was een bijzonder lieve vrouw. Kwam altijd graag bij jullie in de winkel. Heel veel sterkte gewenst. Helen Bilik en Jose van de Ven, kinderen familie Peeters.

H. Bilik - PeetersGeplaatst: 30-06-2019

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Huberta Johanna Antonia (Beppie) Rijnders - Kuijpers

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw