Overlijdensbericht Hilko Doesburg

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dag familie Doesburg, We zijn heel erg geschrokken toen we hoorden dat Hilko plotseling overleden is. Voor jullie als gezin een onvoorstelbaar verlies. Wij kenden Hilko van Oldenkotte, daar was hij planner. We hebben heel prettige herinneringen aan hem, hij was altijd bereidwillig om mee te denken wanneer er een probleem opgelost moest worden. Hij was een fijne collega. Koos werkte op De Hilde en ik werkte bij het directiesecretariaat. We wensen jullie allemaal heel veel moed en sterkte om verder te gaan. Voor deze dagen van afscheid nemen wensen we jullie extra sterkte. Hartelijke groet, Koos Sluiter en Rie Tiggelaar

Koos Sluiter en Rie Tiggelaar Geplaatst: 24-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hilko Doesburg

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw