Overlijdensbericht Hermannus (Mans) van Aalderen

  • Hoogeveensche Courant
  • De Wolder Courant
  • De Westervelder

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Heb jaren met Mans gewerkt op Agarica in de jaren 80 met de meiden. Altijd in voor een praatje en een grapje. Af en toe spraken wij hem nog wel eens bij de visboer, Herman rust zacht. Wens je vrouw en je kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe, dat ze jou nu al moeten missen. Veel te vroeg.

Anneke Klaver-FidomGeplaatst: 28-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hermannus (Mans) van Aalderen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw