Overlijdensbericht Herman (Herman Joseph) Boswerger

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Herman; het zal stil worden zonder Herman we zullen z'n fluitje missen, stiekem zongen we vaak zachtjes mee.

Karel & Monique RijntenGeplaatst: 22-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Herman en was een heel goed geziene leraar op de lagere school waar mijn 2 zoons en dochter ook les van hem hebben gehad. Gerard Boomkamp

gerard boomkampGeplaatst: 21-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Herman, oud leraar van mij op Alphonsus School Mariaparochie Jan Goossen

Jan GoossenGeplaatst: 20-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Herman (Herman Joseph) Boswerger

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw