Overlijdensbericht Hennie van der Veen-Heuver

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Familie van de Veen - Heuver Gecondoleerd met het verlies van je vrouw , moeder en schoonmoeder. Wat was ze altijd hartelijk en bijzonder attent als je met haar sprak in alle opzichten een goede vrouw. Wij wensen jullie het allerbeste toe in deze moeilijke periode. Sterkte , denk aan het lied ga met GOD en hij zal met je zijn Fam. Leestemaker Hancate

Albert Leestemaker en Charlotte EnserinkGeplaatst: 29-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hennie van der Veen-Heuver

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw