Overlijdensbericht Henk Kuindersma

  • Dockumer Courant
  • Leeuwarder Courant
  • Friesch Dagblad
  • Trouw
  • Jouster Courant Zuid Friesland

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

henk maakte in zijn laatste dagen een duidelijk verschil tussen zijn werk en de verbinding. dat laatste prevaleerde. zo heb ik het ook ervaren in de omgang met hem als één van zijn studenten aan de NHL; vanaf de oriënterende kennismaking bij de tweedegraads lerarenopleiding tot en met het eindgesprek bij de schoolstage kon ik van zijn beminnelijke aanwezigheid genieten. kortom, een man om met plezier en respect (en enige weemoed) aan terug te denken. beste familie, veel sterkte toegewenst

D.A. RietdijkGeplaatst: 13-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Henk Kuindersma

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw