Overlijdensbericht Henk (Hendrikus Gerardsus Antonius Marianus) Banken

  • de Gelderlander
  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Banken, Van harte gecondoleerd met het overlijden van uw man, vader en opa. Wij wensen jullie veel sterkte voor de komende tijd en hopen dat jullie samen de kracht mogen vinden om dit verlies een plaatsje in jullie leven te geven. Ruud en Hanny Lobel-Fassbender

Ruud LobelGeplaatst: 12-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Henk (Hendrikus Gerardsus Antonius Marianus) Banken

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw