Overlijdensbericht Henk Duijmelings

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ria en (klein)kinderen, Heel veel sterkte en gecondoleerd met het overlijden van Henk. Wij hebben Henk leren kennen als een fijne collega bij zwembad "De Wissen" Nogmaals heel veel sterkte voor nu en in de toekomst. Nazmiye en Thea.

Thea en Nazmiye Geplaatst: 04-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte met heengaan van Henk,vroeger een harde werker in het zwembad de wissen.onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden

Otgens Geplaatst: 04-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Henk Duijmelings

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw