Overlijdensbericht Hendrina Elisabeth (Rien) Neijenhuis - Roelofs

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Theo en Marga, Gecondoleerd met het verlies van je moeder en schoonmoeder. Serkte in de komende tijd. Ans en Eef Jurjus.

Fam. JurjusGeplaatst: 28-06-2011
Afbeelding bij condoleancebericht

Rob & Lenie en verdere fam. Gecondoleerd met het grote verlies van jullie moeder en oma. Heel veel kracht en sterkte, om samen verder te gaan. Tante Nel Janssen.

Nel Janssen - Ten WesteneindGeplaatst: 29-06-2011

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hendrina Elisabeth (Rien) Neijenhuis - Roelofs

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw