Overlijdensbericht Harry (Harm) Hebels

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte Yvonne, Charles, Christoph en Matthias. Van harte gecondoleerd met het overlijden van Harry. Ik ben zijn directe opvolger bij het NNO en heb hem ten zeerste gewaardeerd als mens en collega. Hij was een rustige en harde werker, die de fijne kneepjes van de bibliothecaris-taken met geduld en vakkennis overgedragen heeft. Af en toe kwam hij nog eens langs. Zijn foto hangt als goede herinnering boven mijn bureau.

dick dijkGeplaatst: 01-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Harry (Harm) Hebels

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw