Overlijdensbericht Harry van Gaal

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Helaas miste ik vanavond een bewoner van Breedonk door overlijden. Ik heb dhr. leren kennen als een zeer positieve man. Dhr. van Gaal uitte zich als erg tevreden over de zorg en ook over de cliëntenraad was hij positief doordat zaken soms verwezenlijkt konden worden, zoals nieuwe kit in badkamers wat hij mij vertelde. Je kon met hem altijd een goed gesprek voeren. Ik wens familie, vrienden en bekenden allen veel sterkte toe met dit grote verlies van een mooi persoon.

Mirjam M. PuurzorgGeplaatst: 09-12-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Harry van Gaal

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw