Overlijdensbericht Harm (Harmpie) Blankhorst

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Familie. Wat een geweldige man was jullie man, vader, opa. Wij hebben hem leren kennen als conciërge van de Ieme. Hij stond voor iedereen klaar en was gek met de kinderen. Ook heb ik als overblijfmoeder liters koffie van en met hem gedronken. Wat zal hij gemist worden. Gecondoleerd. Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.

Fam.KieftenbeldGeplaatst: 20-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd en sterkte 🙏🙏

Bennie & Marijke van EldikGeplaatst: 22-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Harm (Harmpie) Blankhorst

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw